Térképcentrum - WEBhu Kft.
Európa, Magyarország valamint Magyarország településeinek térképe Térinformatikai tematikus katalógus Térinformatikai és önkormányzati fórum Térinformatikai és önkormányzati termékek és szolgáltatások értékesítése
Térképes Patikakereső Rendszer
Országos Térinformatikai Konferencia
Térképes Patikakereső Rendszer Hiszi-Map Kiadó Kft.
Partnereink
  Hungis Alapítvány
   A hazai térinformatika elterjedésében fontos szerepet tölt be a Hungis Alapítvány és a kezelésében lévő Térinformatika újság. Az Alapítvánnyal kialakított partneri kapcsolat elősegíti a térinformatikai portál szakmai szinvonalának emelését.
    
  Bódis Katalin
   A térinformatikai szakkatalógus szerkesztője (Szegedi Tudományegyetem, Természeti Földrajzi Tanszék, Alkalmazott Geoinformatikai Laboratorium).
    
  Hiszi-Map Kft.
   A Magyarországi megye- és településtérképeket a Hiszi-Map Kft.-től vásároltuk. A Hiszi-Map Kft. rendelkezik egyedül Magyarország összes településének térképével. Az interneten megjelenő térképek azonosak a papír alapú Megyeatlasz sorozat térképeivel. A térképi megjelenítő a WEBhu Kft. fejlesztése.
    
  Psoft Kft.
   Magyarország és Budapest digitális térkép fejlesztője (Cartographia térkép felhasználásával). A térképi megjelenítő a WEBhu Kft. fejlesztése. (A térkép még nem elérhető.)
    
  Szarvas András
   Európa digitális alaptérkép szállítója.
    
  Céginformáció  Partnereink  Kapcsolat  Hirdetési lehetőségek  Tartalom (245/5)
A Mozgás Öröméért Alapítvány hivatalos honlapja: http://www.mozgasoromeert.hu/